Сумнiв зворотня сторона вiри - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

Сумнів зворотня сторона віри
тоді пустим словам не довіряємо
і нехтуємо ними якщо немає міри
і правду від брехні ми відрізняємо...
Сумнів зворотня сторона віри
тоді у зашморг ніколи не ліземо
і відчуваємо хитрі підкилимні ігри
нарешті локшину з ушей ми знімемо...
Сумнів зворотня сторона віри
тоді у роздумах на вагах опинимося
а ще старанно латаємо на серці діри
але від досвіду в душі ми змінемося...