Яшасын ногай халкым!

Гульжан Суюнова
Яшасын ногай халкым!
Алладан бек тилеймен.
Бай болсын меним Элим
Аьруьв аьдемлеримен!

Яшасын ногай халкым!
Басын ол туьсуьрмесын,
Ярасык тувган ерим
Шешекей болып атсын.

Яшасын ногай халкым!
Кавгаларды коьрмесин,
Арада болсын татым,
Кайгыларды билмесин!

Яшасын МЕНИМ халкым!
Мактавлы аты болсын.
Тохтамасын бу йырым -
Ногайымга йырлансын!

*мои первые строчки на родном языке.