Чи варто стать м! няти

Василий Швыдкий
В усьому, щоб жінок з чоловіками урівняти
Наважуэться дехто стать свою міняти.

Та попри всі старання медицини
Ніхто із єкс-дядьків не народив дитини.

І єкс-жінкам дітей своїх не мати,
Тож щастя батьківського їм ніколи не пізнати.