Вiтер Струною мотузка

Катерина Жебровська
Вітер… Струною мотузка…
Гойдаються тіні…
Вихрить… Голосить потужно…
Вереття зі скрині…

Надбання страху і поту…
Хто знає, що буде…
Недолі глухий супротив…
Не Боги, а люде…

Розп’яті втратами ролі,
Зарошені слізьми…
Трачені міллю основи…
Колишні харизми…

Пам'ять… Від Роду, від віку…
Крізь смерті послання…
Небу і Сонцю молитви…
А що, як востаннє…

28.09.2021