Цlийи свас

Фатимат Османова
Мурад яз гъизва к/вализ,
Рик/ алаз хвенвай хциз,
Вегь сифте камар варциз,
Бахтар галаз ц/ийи свас!

Припев:
Муьгьуьббатни, к/анивал хьурай хуш,
Ирид хванни хьурай са гуьзел руш,
Гьар са югъни хьурай, суварар хуш,
Бахтар галаз чан гуьзел ц/ийи свас!

К/вачихъ галаз хьуй девлет,
К/валени хатур , гьуьрмет,
Хуш муьгьуьббат хьуй кьисмет,
Бахтар галаз ц/ийи свас !

Мурад тир акун сифте,
Шад ая бубани диде ,
Экуь чирагъ тур к/ вале,
Бахтар галаз ц/ийи свас!

И гафариз кхьей мани сифте зи хцин мехъериз, яни 2004 лагьай йисан 17 январдиз , акъатна.