Goodbye, September!

Анна Анкудинова
September is over,
Next month begins.
September is over,
Where all green?
 
World change the colors.
They stay are old.
World change the colors,
Again go us cold.
 
September is over,
Days quickly go
September is over,
In future is snow.
 
                29.09.2021