Весно-весна

Лариса Калинина-Харламова
Гой на небі зірочка сяє.
На сопілці парубок грає.
Парубок, парубок
Мого серця голубок.
Парубок.
Парубок, парубок,
Мого серця голубок.
Парубок.
А я пісню файну співаю.
Розлилася пісня у гаю.
Розлилася, мов ріка
Веселенька і дзвінка
Пісенька.
Розлилася, мов ріка
Веселенька. І дзвінка
Пісенька.
Соловей підспівує нам.
На душі розквітла весна.
Чарівниця весно-весна,
Мов троянда та запашна
Гой, весна!
Мов красуня дівчина,
Чарівниця весно-весна
Запашна...
27.09.21