Angel - Adriano Celentano -2021

Дмитрий Погребняк 555
Невже любов є шуткою небес
навіщо боги образливо сміються
не знаю хто ти - ангел або бес
але до тебе почуття знайдуться...
Невже любов є шуткою небес
навіщо гумор в серці відчуваю
хоча від сміха я немов воскрес
але хто це не розуміє-співчуваю...
Невже любов є шуткою небес
навіщо і посмішку не стримаю
від цього к жінки маю інтерес
але від сміха щастя ще отримаю...