Про тебе, про одну

Михаил Низовцов
(Газель)


Усі мої думки про тебе, про одну –
Вчуваються в піснях – про тебе, про одну.

Я вітру слухав спів – здалеку він летів –
У полі він співав – про тебе, про одну.
\
Я слухав, як струмок – дзвінкий зачарував –
Водою дзюркотів – про тебе, про одну.

Я слухав солов’я – рулади розсилав,
Витьохкував всю ніч про тебе, про одну.

Сам склав і заспівав для тебе Нізовцов
Цю пісню про любов – про тебе, про одну.