День вишиванки

Боб Жмуркин
        ***

Молитва вiзерункiв
Тканин i кольорiв
Це свято подарункiв
Коли не треба слiв

Яскраві квіти сяють
І діти так горять
Тут променями з раю
Зігріє благодать

200921