Жiноче щастя

Клавдия Дмитрив
Жіноче щастя…В чому його суть?
І як воно насправді виглядає?
Само приходить? А чи може звуть?
Та й адресата де воно чекає?

Жіноче щастя… Як його знайти?
Чому і де ховається – не знаю.
Місточок як до нього перейти?
Усюди я його давно шукаю.

Жіноче щастя з кольором краси
І запахом дурману і бажання,
Воно чистіше навіть від роси,
Мов музики чаруюче звучання.

Жіноче щастя, мов душевний крик,
Гармонія із присмаком любові.
Чи може тут потрібен чарівник?
Чи може має бути з кимось в змові?

Жіноче щастя… Аромат п’янкий…
Але чи завжди так воно п’янило?
Як подих вітру ніжний і легкий,
Зненацька так якось заполонило.

Жіноче щастя…Запах чебрецю
І струн душевних ніжне коливання.
Мелодію мені б спіймати цю –
Жіноче щастя з назвою кохання.

25.09.2021 р.