Дощ непроникний..

Боб Жмуркин
***

Дощ непроникний
Тиждень поспіль
Вихід потайний
Стрих як постiль

Голуби сидять
Небайдужі
Дощ іде як тать
Вiн недужий

Не настане день
В цій калюжі
Де дзвіночок дзень
Стогнуть душі

190921