Важко знайти слова коли дiйсно -2021

Дмитрий Погребняк 555
Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

Важко знайти слова коли дійсно є що сказати
і таке враження язик нас начебто не слухається
і навіть рішення потрібні теж складно відшукати
і між зубів в мовчанні ще і зізнання плутається...
Важко знайти слова коли дійсно є що сказати
і таке враження що і про посмішку тепер забули
і тільки серце у закоханого ще може підказати
потрібно в очі подивитися щоб ми любов відчули...
Важко знайти слова коли дійсно є що сказати
і таке враження що раптово від щастя оніміли
нам треба один одного за руку нарешті взяти
щоб і серця в обіймах теплих ми скоріш зігріли...