Отцю Богдану з нагоди Дня народження

Клавдия Дмитрив
Осінній ранок, незвичайний день,
Не схожий він ні на один у році,
Вітання сиплють, мов зерно із жмень,
Їх плин такий, немов води в потоці.

Неначе гілка з стовбура зросла,
Ще рік один, він Господом додався,
Лягають пасма срібла до чола,
І рік, що був, за ними заховався.

Господь велів тій гілочці зрости,
А місія написаная Богом,
Щоб слово Боже до людей нести
У храмі Божім й за його порогом.

Ось кожен рік все гілочка зроста
І дерево міцніє так щороку,
У душах Ваше слово пророста,
Бо сієте щодня його й щокроку.

Тому нехай ті гілочки ростуть,
А Ви за ними, отче, доглядайте,
Нехай вони на радість ще й цвітуть,
Й той цвіт, немов дитя, оберігайте.

25.09.2021 р.