Якщо любиш серцем сильно

Ольга Левченко-Харьков
Якщо любиш серцем сильно,
То тоді ж не відпускай.
Бережи кохання крила,
Не порань їх невзначай.
Якщо любиш, не допустиш
Щоб сльозинки, як роса,
Випали на очі сумом,
Потьм‘яніла їх краса.
Якщо любиш,допоможеш
В будь якій проблемі ти.
Вирішиш, знайдеш, примножиш,
Дійдеш точно до мети.
Якщо любиш, будеш поряд
В радості і у біді,
Будеш часточкою долі,
Будеш поміччю в труді.
Якщо любиш, знайдеш хвильку,
Щоб побачить хоч на мить,
Щоб почути голос милий,
Сміх почути, як дзвенить.
Якщо любиш, не залишиш,
Не покинеш, не зганьбиш,
Віру у любов не знищиш.
Слів кохання не змовчиш.
Якщо любиш, будеш ніжно
Берегти сердЕнька стук.
Знаєш, будеш дивовижно
Якось завжди поряд тут.
Якщо любиш… все так просто.
Не ускладнюй же життя.
Подаруй коханню простір,
Крок зроби у майбуття.

24.09.2021