Подяка вчителям

Лариса Калинина-Харламова
Ми вдячні вам за доброту і щирість,
Що визначили нам простий маршрут,
Щоб жили ми у злагоді і мирі
Ми вдячні за знання,терпіння й труд.
Приспів:
Ми вчителям бажаємо натхнення,
Тепла, здоров'я, щастя і добра.
В країні знань учитель, наче неня.
Шкода, що пролетить шкільна пора.

Ми вдячні вам за усмішку й терпіння,
За перші кроки у країну знань.
Ми завжди вдячні вам за розуміння,
За нескінченність ваших сподівань.
Приспів:
Ми вчителям бажаємо натхнення,
Тепла, здоров'я, щастя і добра.
В країні знань учитель, наче неня.
Шкода, що пролетить шкільна пора.
24.09.21
Калинина ЛИ