S. O. S

Анатолий Плюйко
S.O.S.
(by ABBA)

Ах, где те счастья дни-
теперь их не найти
Прошу тебя «Верни!»,
Ты словно взаперти…
Что с любовью случилось-скажи-
мне это не понять…
Не теряй, удержи,
верни любовь опять!

Ну, что же ты молчишь?
Любимый мой, услышь:
S.O.S.
Любовь, что ты дарил,
никто не повторит
S.O.S.

Ты ушёл!
Как могу без тебя теперь жить?!
Ты ушёл!
Я  стараюсь любовь  повторить!

Ты вроде далеко,
хотя порой вблизи…
С тобой одним лишь жизнь-
удар не наноси!...
Расстались  почему мне   нелегко
Ведь ты не объяснил,
любви нет отчего…
С ней  было нам так хорошо!...

Ну, что же ты молчишь?
Любимый мой, услышь:
S.O.S.
Любовь, что ты дарил,
никто не повторит
S.O.S.

Original text:

Where are those happy days?                They seem so hard to find                I try to reach for you                But you have closed your mind                Whatever happened to our love?                I wish I understood               
It used to be so nice                It used to be so good               

So when you're near me                Darling can't you hear me?               
S.O.S                The love you gave me               
Nothing else can save me                S.O.S               

When you're gone               
How can I even try to go on?             
When you're gone                Though I try, how can I carry on?      

You seem so far away               
Though you are standing near             
You made me feel alive                But something died I fear                I really tried to make it out                I wish I understood               
What happened to our love               
It used to be so good               

So when you're near me
Darling can't you hear me
S.O.S
The love you gave me
Nothing else can save me
S.O.S

When you're gone
How can even I try to go on?
 When you're gone
Though I try, how can I carry on?


So when you're near me
Darling can't you hear me
S.O.S
And the love you gave me
Nothing else can save me
S.O.S