Стало в кiнцiвках фiзично так боляче..

Боб Жмуркин
***

Стало в кінцівках фізично так боляче
Що це? Крило? Чи живе щось у кровi?
Я відчував мізки знов стали сонячні
Кілометровi та дуже нервовi

Я не звертаю на мозок свідомості
Хай він росте від світанку до ночі
Дух мій пливе у важкій невагомості
Де птеродактилі - мрії пророчі

160921