CЛIВ осiннiх СПIВ

Зозуля Юрий Павлович
Дайте-но вступлю кількома рядками зо згарища попереднього сайту? — "Рецензия на «Осiннiй спiв..» (Юрий Зозуля)

Я люблю усі пори року, та осінь найбільше!))))
Хоч і тужливо, і сльозливо!))))
З якої ви місцевості, Юрію?
Ваша українська має такий незвичний колорит!))))
Хоча все розумію, але сама так не скажу, та я звично російською спілкуюся!))) В нас російськомовне місто, але мову люблю!)))
З теплом, я.
Соловей Заочник   21.02.2012 23:19
Зі святом Вас, Юрію!
Всього Вам найкращого!))))))))))))))
Соловей Заочник   23.02.2012 01:27
А знаєте, Юрію, у мене батько з Вінницької області, тільки ще був малим, коли до Запоріжжя від голоду втекли у 22-му році. Та я навіть не пам'ятаю з якого села та району родом - паспорта немає, як і батька вже 33 роки. Колись треба буде карту Вінничини подивитись - може згадаю..."

А Ви, вхожі перехожі, з читачами такі схожі, шануйтеся: бо доточив поріг; нЕчисті аби по ріг, а нам ув оберіг, —
Н І   Д Н Я,  Н І   К А Ї Н У,  Н І   Ю Д І,  Н Е   Р І Д Н Я..........
~ ~ ~ ~ ~

...чи дочекається мене весна —
   почав я воювати з холодами!
   з облогами, які пішли дощами;
   то, може, прийде і сама?

...чи літо дочека на нас,
   не поспішаючи: є час!
   хоча б з весни, назореними в сни, —
   бо я ведусь на се ще восени?

...чи зАйду в оцю саму пору,
   священносінню та осінню!
   вона за мною ходить тінню, —
   ніяк не випроваджу з двору?

...а там й зима: щонаймудріша,
   в морозі куцім, — найбідніша!
   вже так хова красИ та вади, —
   ти, вЕсно, втопиш всі завади?

...аж по воді — чекай мене сповна:
   я доти довоюю з холодами!
   з облогами, що упадуть з дощами;
   зо свого боку вчуєш і сама?

...вже й літечко чека на нас,
   накручує себе та час!
   зайдЕм, ходИ, в назоренії сни;
   переживем із казки в казку ми?

...бо
   вічність вся
   дочікується
   нас!

...бо
   вічність вся
   дочікується
   нас??

...бо
   вічність вся
   дочікується
   нас!!!

   чи, вЕсно, дочекаєшся мене...............