Кому потрiбна ця вiйна?

Татьяна Лемешко Безпалюк
Кому потрібна ця війна?
Що матері ночами плачуть,
Синів своїх вони не бачать.
Будь тричі проклята вона!!!

Кому потрібна ця війна?
Що зруйнувала наші хати,
Самотні стали батько, мати.
Будь тричі проклята вона!!!

Кому потрібна ця війна?
У наших душах тільки рани,
Що плаче небо, день, світанок.
Будь тричі проклята вона!!!