228. В чеканн1 кохання

Лариса Семенова Сидоренко
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Душа моя,
Мов полохлива птаха,
Мов поле,
Що чекає посівби,
Мов море,
Що вистогнуе від шторму,
Мов сьози,
Що з"явились від журби...

Из цикла стихов: "Юность"