Ми справжнi тiльки з тими кому - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Ми справжні тільки з тими кому довіряємо
тоді без сорому забудемо відразу про кліше
і макіяж байдужості з себе скоріш знімаємо
нехай взаємні почуття хвилюють нас лише...
Ми справжні тільки з тими кому довіряємо
тоді без сорому про сокровенне сповідаємося
і відповідних рішень вже у відповідь чекаємо
хоча що щастя знайдемо звісно сподіваємося...
Ми справжні тільки з тими кому довіряємо
тоді без сорому запропонуємо поміряти обручку
і перед обранецею серця на коліна встанемо
і без зволікання ще і поцілуємо жіночу ручку...