Неначе на смитнику кури

Людмила Гуменюк 21
7.  Разное.

Неначе на смітнику кури
Незграбно  копирсаються та гребуться,
Привладнії наші фігури
Одні звинувачують інших в корупції.

Страхають провинами друзів,
З якими стояли разом на Майдані,
І держать країну в напрузі,
І думають люди: а що ж буде далі?

Забули про те, що вам треба,
Хоч деякий час триматись «героями»,
Прийдуть швидко вибори потім
Спитають за все, що ви разом скоїли,

А ми знов до  Господа Бога
В молитвах своїх досягаємо неба,
Прийми покаяння й тривогу,
Дай нам таку владу, яку Тобі треба.