Я iнша

Ольга Левченко-Харьков
Я інша… Інша ніж ще рік тому.
Я інша ніж учора, знаєш…
Життєві проміжки минають
І змінюють моїх думок ходу.

Те, що раніше важило в житті,
Здавалось головним, важливим,
Сьогодні втратило всю силу,
Зникаючи примарно в небутті.

Розмови, зустрічі і дружній круг,
В майбутнє цілі і прогнози,
Молитви зміст і навіть сльози,
Все якось йде у течію нову.

Ми змінюємось всі, як день новий,
Як листя жовте на деревах…
Неначе той пісчаний берег,
Чи літній дощик за вікном легкий.

Ми змінюємось, наче кави смак,
Від різної прожарки зерен.
І це чудово, будь же певен,
Бо не наскучить так життя ніяк.

27.08.2021