Таланти в шафi не ховайте

Клавдия Дмитрив
Коли весна буяє вочевидь,
І вітер свіжий пісню нам співає,
Лиш краля степу не дріма й не спить:
На фестиваль таланти все збирає.

Коли весна квітує залюбки,
У літо стежку цвітом прокладає,
Дзюрчать про це усі гірські струмки,
Бо Східниця нас знову всіх чекає.

Та вже і осінь глянула в вікно,
За фарбами і пензлем бешкетує,
А далі стелить золоте рядно,
І радість незабутню нам дарує.

Та свято в нас, чудовий фестиваль,
Душевна атмосфера тут панує,
А голоси дзвенять, немов кришталь,
І навіть подих це усе тамує.

Цієї миті ми чекали всі,
І з радістю сюди усі неслися,
Тут все в чудовій, милій всім красі.
Сьогодні мрії кожного збулися.

Свої таланти кожен показав,
Журі поважне гідно оцінило,
Цей край чудовий всіх зачарував,
Бо тут казково, весело і мило.

Ми вас чекаєм знову і не раз,
Свої таланти в шафі не ховайте,
Бо це – найкраща для душі з прикрас.
То ж знову всі до нас ви приїжджайте.

14.09.2021 р.