До раю

Назарий Феодосиадис
Зійшов на зупинці до раю.

Автор - Назарій Феодосіадіс.

Nazari - присвячує вірш творчим друзям, які відійшли у вічність:
              Сергію Цюрко, Владимиру Вакулєнко, Андрею Карнак. 
.
Чекаєш людину в неділю до чаю,
а він вже зійшов, на зупинці до раю.
Зійшов  дуже тихо, ніби й не їхав,
але почекайте, він в спину нам дихав.

Дихав тихенько, щоб не злякати.
Йому  дозволяв я, по заду стояти.
Він в спину не плюне, рукою не вдарить,
Людиною був, а Людина не зрадить!

Тепер він по переду, вище пішов!
Нелегкий  свій шлях, на планеті пройшов.
Йди далі поет, ти творча Людина!
На небі хай сяє, від тебе світлина.

Хай зорі у небі тебе надихають!
І творчі думки хай тебе не кидають!
Йди далі поет, ти творча Людина!
На небі залишиться, також, світлина!