Лелеки

Назарий Феодосиадис
Лелеки.
Слова та музика Назарій Феодосіадіс 

Рідний Київ – столиця, у ночі мені сниця.
Кривий Ріг та Одеса, тепла кров мого серця.
Де кохались с тобою, з почуттям та любов’ю.
Все проходить миттєво, наче це не зі мною.

У блакитному небі, лелеки кружляють. 
Як в роки ті далекі, нас з тобою вітають.
Що весни прилітають, нам життя прикрашають.
І від щирого серця, нам кохання бажають.

Приспів:
Лелеки – кружляють, як спогади мої.
Лелеки - у небі, як ми на чужині.
На крилах кохання, своє нам принесли.
І з рідного краю. та кожної весни.

Ти не гіршою стала, тільки трохи білява.
Сивина твоя гарна, мене не злякала
Твої  очі чудові,  не змінились з роками.
Та за мною пильнують, як колись пильнували.
#
Все життя мов намисто, ти мене прикрашала.
Де б не був я далеко як лелека чикала.
Мужні руки твої,  мене обіймали.                2 раза
Мов лелеки у небі, ми с тобою кружляли.

Приспів.
Програш.       #
Приспів.