Вiч-на-вiч

Андреа Лансберг
Ти запускаєш в мене сотні кілогерців,
На свій єдиний, так лякаючий, манер.
Запам'ятай, що назавжди у моєм серці
Ти мій майбутній та колишній адюльтер.

Мене кохав ти так шалено, до нестями.
Троянд червоних купи дарував мені.
Не забувай мене, коли наступить ранок.
Не забувай мене на іншій стороні.

Нехай живе кохання наше на сторінцях,
І нас лоскоче ніжно тайно страсті ніч.
Ми знов залишімось с тобою наодинці.
Ми знов залишімось с тобою віч-на-віч.