Укр. П1д справжн1х Укра1нц1в

Анатолий Ляпатинский
Вони підлаштувалисяя під справжніх Українців,
такі пихаті, та заможні на цей час,
і стали ніби справжні в вишиванці,
підтасувалися до нас на певний час.

Вони паплюжать наш національний символ
і націю паплюжать як таку,
а я б сорочки з низ не зняв , а вирвав
шоб не ганьбили вяцію святу.

А ви погляньте, хто нами керує,
запроданці з невдах більшовиків,
їх підібпали ті, яких це не дивує,
а мені шкода, що я їх ось тут зустрів.

Та вірю я, що більшість відгукнеться
і будуть в вишиванках справжні Українці,
а щастя неодмінно повернеться
і не потроібні нам керівники чужинці.