Чайка, що зваблюe Просинь

Катерина Жебровська
Чайка, що зваблює Просинь…
Море, що ніжить і грає…
Небо, що кличе й возносить…
Сила Життя осяває…

Вітер, що наскрізь проймає…
Мушля, що шепче на вушко…
Тінь, що мовчить і чекає…
Сила Життя незворушна…

Промінь, що шум зігріває…
Берег, що з плоті і крові…
Сон, що у Тишу пірнає…
Сила Життя – у Любові…

03.09.2021