Э. Дикинсон. 922. Those who have been in the Grave

Ольга Денисова 2
922 (1864)
И те, кто сотни лет в могиле
И те, кто только час – равно
Для нашей практики погибли –
Смерть это путь иной –

Страшит то поприще и храбрых –
Решившись на него, смельчак
Раз навсегда теряет право
Вступать в контакт –
4-8.08.2021



922
Those who have been in the Grave the longest -
Those who begin Today -
Equally perish from our Practise -
Death is the other way -

Foot of the Bold did least attempt it -
It is the White Exploit -
Once to achieve, annuls the power
Once to communicate -