Господь, мий царю

Людмила Гуменюк 21
7.  Разное.

Господь, мій царю, мій коханий,
Я кожен день Тебе чекаю,
Ти обіцяв прийти, я знаю,
З Тобою зустрічі жадаю!

Я до Твоїх пробитих ніг
Покласти хочу подарунки,
Знов народитись допоміг,
І я Твої цілую руки!

Про те, хто Ти  є, розкажу,
Усім  знайомим, незнайомим,
І ще комусь допоможу
Знайти шлях, що веде додому!