равликове серце

Александр Ярошевский
з глибин невидимих равликової хатки
де тільки нутрощі там серце селезінка
щось висловити світові де зайві
й прадавні відкриття про світу сутність іншу
а тільки ритуал такий чи не такий

як вітер заспівав був пісню равликів
то й вщух одразу він ж-бо для птахів
що в нім вишибують адреналінки
а равликові серце (й селезінка)
цим як чогось і варт
хіба сльозинки