Айхановi з нагоди Дня народження

Клавдия Дмитрив
Чудово мати гарне коло друзів,
Які завжди підтримають, прийдуть,
Їх додається завжди по заслузі,
Зі святом привітати час знайдуть.

Одні прийшли, а інші прилетіли,
Щоб привітать Айхана з святом тут,
І свято саме цим зробить зуміли,
Бо мрії на найкраще все живуть.

Ще рік один Айхонові додався,
Мов дерево, що виросло в саду,
Як скарбом, деревцем замилувався,
«Тебе за руку дальше поведу».

Так рік сказав, коли Айхан проснувся,
І саме з ним пліч-о-пліч так підуть,
Він мило імениннику всміхнувся,
Й нову дорогу разом прокладуть.

Тому нехай фортуна не покине,
І всіх нас через рік Айхан збере,
Хай пісня щастя без упину лине,
Й Айхан плоди із дерева збере.

То ж з Днем уродин щиро я вітаю,
Хай мрії всі збуваються в житті,
А радість буде все без меж і краю,
Й ніхто й ніщо не стане на путі.

05.09.2021 р.