Небагато на свiтi довго - 2021

Дмитрий Погребняк 555
Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

Небагато на світі довго буває важливим
але у закоханої людини існують винятки
і якщо захотіти у житті стає усе можливим
адже він ніколи не зважає на долі вигадки...
Небагато на світі довго буває важливим
але у закоханої людини нездійсненна є мета
щоб завоювати жінку він стає кмітливим
адже зробить що у неї біла з'явиться фата...
Небагато на світі довго буває важливим
але у закоханої людини мрії здійсняться
тільки після цього назавжди стає щасливим
адже всі пригоди...в загсі вже закінчаться...