Не тi слова

Татьяна Лемешко Безпалюк
Не ті слова, не ті вже фрази,
Для нас мовчання, мов війна.
Давай забудемо образи,
Бо поміж нас любов одна.

А що це сталося із нами
При зустрічі в останню мить?
Кружляє осінь над полями,
Ми мовчимо і все мовчить.