Танцювало лiто

Татьяна Лемешко Безпалюк
Танцювало літо і сміялось,
Потім десь гайнуло у ночі.
А осіннє сонце прокидалось
Відібрало в літа всі ключі.

Майорить намистом ген калина,
Журавлина пісня до небес.
Мов шатром покрило всю долину,
Осінь золотиста – світ чудес!

Танцювало літо і сміялось,
Це останній день його тепла.
Вибач друже, в осінь закохалась,
Бо вона чарівна, таївна.