песня юмор Дранiкi Супраць Эверэста на бел. яз

Анатолий Екимов
Для конкурса "ДРАНИК" турслёта "Единство" предприятий Военпрома Республики Беларусь
На мотив песни «А я лягу – прылягу»  исп. ВИА «Сябры»
*Исполнять специальным «народным голосом»,
жвавенька & просценька

Вы шкварчыце, шкварчыце / На патэльне яечкi
I з цыбуляю разам / Салка з мясам шматкi!
Горка Дранiкаў лепей / За усе Эверэсты!
Нас туды не загонішь / Пакуль ў хаце блiны! 2 разы

А я лягу – прылягу, / Як нарэшце наемся
Поўны Месяц у небе / Быццам Дранiк вісіць!
Ну, чаго ж дурням трэба / Там на тым Эверэсце?!
Калi добра у хаце / I прыемна шкварцыць?! 2 разы

Нам усiм да спадобы / Вельмi простыя рэчы!
Прамень Сонца гарачы! / Кропля чыстай Вады!
Горка Дранiкау лепей / За усе Эверэсты!
Так вядзецца ад веку / I так будзе заўжды! 2 разы