ОсJнь надходить

Валентина Вересоцкая
Осінь надходить. Осінь
Сирістю пахнуть поля
Безліч скошених просік
Нужденна в спочинку земля
Мозок наповнює запах
Свіжістю, величчю трав
Серце намить завмирає
Картина осінніх забав!
Розмальоване листя фарбами
Різнобарвних кольорів
Вкриває землю. Падає!
Краса українських полів!
Шелест дібров неймовірний!
Вітер гойдає. Шумить...
Набравши обертів спритно
Враз завмирає... Умить.
Така українська дійсність!
Сила! Вдача! Швидкість!
Спритність рідної природи,
Відчайдушність- для народа!