МЕГУ

Клавдия Дмитрив
( Візитівка МІЖНАРОДНОГО ЕКОНОМІКО-ГУМАНІТАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ )


Чудовий ВУЗ у Рівному існує,
І назва цьому ВУЗові – МЕГУ,
Прекрасних фахівців щораз готує
І до навчання сіє він жагу.

ПРИСПІВ

Студенти, студенти, студенти
В найкращому ВУЗі – МЕГУ,
Для цього в нас є аргументи,
Запитують всі в нас: « Чому?».
Давно в нашім ВУЗі зібрались
Найкращії викладачі,
Пишаємось цим і пишались,
Що знань ваших ми – збирачі.

Відбірні зерна сіються студентам,
Полови серед зерен тих нема,
Тут місце завжди є аплодисментам,
Його обрали всі ми недарма.

ПРИСПІВ

Ми дякуєм уклінно за навчання
І маємо із кого приклад брать,
В любові вам усі наші зізнання,
Й надалі ВУЗу рясно процвітать.

ПРИСПІВ

30.08.2021 р.