***

Людмила Васильева Луцко
   моє село

Там тихо плинуть води сині.
Між невисоких берегів
Неподалік ріки Горині
Серед полів,серед лугів,
Де виглядає місяць лисий,
В воді купаючи чоло,
Далеко там десь на Поліссі
Моє розкинулось село.
Моє село, моя колиска
І жовтий сонях край вікна,
Високі мальви і берізка,
І за городом бузина,
Стара тополя край дороги
І та стежина навпружки.
По ній колись ми босоногі
Купатись бігли до ріки.