Розлюбила

Татьяна Лемешко Безпалюк
Тебе я розлюбила,
Пішла в осінню даль,
Мені не скажеш: «Мила»,
Залишилась печаль.

Нам літо не всміхнеться,
І лагідна весна,
Вже відлягло вiд серця -
Любові в нім нема.

Тебе я розлюбила,
Дороги не вернуть,
А осінь жовтокрила
Шепоче: « Все, забудь!»