Снiгова любов

Брущенко Алёна Бруна
Слова, мелодія, виконання - Бруна.
Пісня тут:
https://www.youtube.com/watch?v=fki6YQRlVbQ

НІ ВСЕ НЕ ТАК!

1к.
Я не можу змінити світ.
І себе не можу змінити.
Тобі зверхньо кажу: привіт!
І беру без вдячності квіти.
Наче варта, навколо лід.
Я, немов снігова королева!
Я не можу змінити світ,
І не можу змінити сЕбе!

ПРИСПІВ:
Ні! Все не так!
Ні – все не правда!
Мені без тебе!
Жити не варто!
Ні! Не зважай!
На мою вдачу!
Гордо всміхаюсь,
але серце плаче!
Плаче!...

2к.
Я не знаю: чому така?
Холод зовні – душа палає!
Я, немов , зимова ріка –
Течія під кригою грає...
Снігова королева – я,
Але хто мій вогонь помітить?
І чи зможе любов твоя
Льодову печаль розтопити?