Рушник Древо життя

Ольга Антюфеева
З почуттям великого натхнення, несподіваного збудження від натовпу почуттів любові і щастя я поверталася з Центру культури і мистецтва міста Харкова, де з подругами ми вишивали спільний рушник «Дерево життя» у межах конкурсу «Закодоване щастя», що проводиться до 30-ї річниці незалежності України.
Дійсно, всі, хто вишивав рушник до мене, в квіткових візерунках і орнаменті слов'янського роду закодували почуття щастя, добробуту, миру, злагоди та любові. У кожному стібку відчувались усі мрії та сподівання на краще життя нашої рідної квітучої України. І незалежно від того, про що ми говорили та думали, наша підсвідомість вишиковувала божественний зв'язок з Небом, де літали янголи, які з радістю вітали нас, щедро нагороджуючи відповідними подарунками неземних почуттів і божественних див. Дива трапляються там, де їх очікують!
І наша надсвідомість вже творила у тонкому божественному світі долі кожної людини, і вони, переплітаючись між собою орнаментом і квітами, об'єднуючись в єдине ціле – Дерево життя, створювали нашу рідну неньку – квітучу Україну в мирі та лагоді. Те, що побудовано у Тонких світах, обов'язково осідає і реалізується в фізичному реальному світі.
Кожен стібок вишивки стверджує мрію та надію кожної людини на світле майбутнє для всіх родин, всього народу, всієї країни та всього людства!
Коли ми єдині, ми непереможні! Ми стверджуємо, що кожен, хто буде вишивати, дивитися, і навіть подумки брати участь у створенні рушника "Дерево життя", будуватиме своє життя, життя своїх рідних і близьких, життя України в добробуті, мирі, щасті та любові!
Я поверталася додому і точно знала, що ще прийду і у нас все вийде! Ми вибудуємо щасливе життя для кожного з  нас, для всіх, для майбутніх поколінь, для України, для всієї планети! З нами Бог!

 05.08.21