Довольно!.. укр. яз

Сергей Полтавчанин
Століття просить Мати сина:
Не стій, рідненький, на колінах...
Життя навколішках - ганьба,
Бо то є доля для Раба...

Потай украдені життя.
Змарновані роки і долі...
Так може, скажемо: "Доволі!!!"...
Та разом змінимо буття...

...Так може, час прийшов почути?!
...Бо скільки на колінах бути?

2010