М й край

Екатерина Твердохлиб
  Мій любий край степів і кораблів,
Коханий сонцем  і любований вітрами
З покон віків ти ділишся хлібами,
Дарункаами твоїх широких нив.
Сьогодні ти омитий ще й дощами,
Як знак прихильності богів.

А кораблі....о кораблі
Щасливі бранці моря океану
На вас я з заздрістю частенько поглядаю
Коли сидіння в хаті набридае.
Візьміть мене у тінь свою благаю,
Я напишу вам вірш про морські далі...

А соняхи... ви бачили поля,
Безкрайні ниви кольору тепла,
Бажані діти сонця і землі,
Маленькі копії світила золотого
Краса і гордість краю мого.

21.06.2021