Я у теренах заблукав

Назарий Феодосиадис
Я у теренах заблукав.
Слова та музика Назарій Феодосіадіс 2015 рік

Ссылка на песню: https://www.youtube.com/watch?v=LlhdwPO8u_0

Dm
Сніг в обличчя мете, не питає про те, чи я бачу зрадливу дорогу.
Де ті сонячні дні? Що призначив мені на Землі,
іменується  Богом!
Мабуть доля така де терни як ріка, поглинають квітуче
Навколо.
Болить серце до болю! Я з коханням на волю!
Бог, міняє мою злую  долю.

Не було навіть дня, знаю це тільки Я,  коли сонце яскраво світило.
Квіти всохли у домі, наче в спеку у полі, ви пробачте мені,
Що так вийшло.
Ви пробачте мені, у моєму житті дві дороги,
Моя зовсім інша.
Не в любові, а в омані, де одні нарікання. Не моє це життя -
Я вже інший!
Я у теренах заблукав, навпіл серце розривав.
По за тереном чекала мене інша.
Світ очей моїх вона, серцю мила дорога.
Сонця промінь із небес до мене вийшов.

Проигрыш.  #

Я у теренах блукав, навпіл серце порвав все шукав я до сонця дорогу
По за терном в літах, та в своїх  молитвах я молылась вклонялася Богу
Все чикає мене, ту любов береже, що колись безрозсудно я втратив
Болить серце до болю, разом знов свою долю, пов’язав нас з небес сонця промінь.

Я у теренах заблукав, навпіл серце розривав.
По за тереном чекала мене інша.
Світ очей моїх вона, серцю мила дорога.
Сонця промінь із небес до мене вийшов.
Я у теренах заблукав, навпіл серце розривав.
По за тереном чекала мене інша.
Світ очей моїх вона, серцю мила дорога.
Сонця промінь із небес до мене вийшов.