УКРА НА МОЯ

Галина Гученко
Закохуюсь у твої вишиванки.
Бо їх з любов,ю вишивають
Дівчата з вечора до ранку,
Клопоти з вишиванням мають.

А в вільний час,
У плетених віночках
Танцюють гарно,
Танці на таночках.

Яка ж ти гарна, рідна Україна!
В різних місцях твоїх я вже бувала.
І де б я не була для мене ти Єдина,
А інших я країн не знала.

Завжди гостинна ти, як матінка була,
Приймала, обіймала, цілувала.
Давала відпочити, лікувала, а  я вже
По закінчення путівки додому з болем
В серці від,їзджала.

Спасибі тобі, нене- Україна
За те, що все життя про мене дбала.
Навчала, лікувала, відпочивати надавала,
За те що я паганого с тобою не пізнала.