Катрусенька

Клавдия Дмитрив
Я – дівчинка Катрусенька, маленька Катеринка,
Така собі гарнесенька, неначе намистинка,
Мене леліють змалечку, росту неначе квітка,
І я щомиті тішу всіх, а й не лишень улітку.

Ой, мамочко і таточку, бабусенько й дідусю,
Щаслива, що ви в мене є і я до вас тулюся,
Прошу щодня у Боженьки, щоб ви були здорові,
Бо я росту у радості, в теплі, та ще й в любові.

Для мене ви і зіроньку готові прихилити,
Й до серденька, як квітоньку, усе життя тулити,
А поки я малесенька, та виросту швиденько
І вмию біле личенько росою я раненько.

Я бігаю, і бавлюся, малюю і читаю,
Кружляю я метеликом і пісеньку співаю,
Радію завжди сонечку і вам, мої рідненькі,
Та й вплетені у кісоньки ще й стрічки червоненькі.

19.08.2021 р.