Папе

Харенко Тимофей Николаевич
Життя проходить, вічність наближається.
Господь своїх вже скоро забере.
Лиш той вінцем коштовним увінчається,
Хто чисте серце й совість збереже.

Мій любий тато, скільки було кроків,
 На скронях іній від минулих літ. 
І рани серця рвані і глибокі.
Але Господь пройти все допоміг.

Ви стали батьком, дідусем і другом.
Я мрію, щоб наш спільний дух і віра
 Оселяться і в дітях і в онуках.
І допоможе їм злетіти в вирій.

Бо ми з Христом  воскресли – це свобода!
Хай Божий мир в душі перебуває,
В будь якій битві з Ним лиш – перемога!
В цей день я вам від серця побажаю!

04.03.2021. Х.Т.